Alfa Romeo 145 Team Ducktape auto!

Omdat we over een maandje met Team Ducktape naar de Nurburgring gaan moeten we toch een ducktape auto hebben. Daarom neem ik een Alfa Romeo 145 1.8TS over van de Kantsingel.

image

Helaas zitten er wel wat meer deukjes in als in mijn vorige AR146. Ook moeten er nog wat reparaties gedaan worden om hem door de APK te krijgen. Zo zit er een barst in de voorruit waarvoor we de voorruit uit de 146 gehaald hebben. Ook een botsing aan de rechterzijde heeft het knipperlicht vernield. Ook deze hebben we van de 146 gehaald. Omdat de koplamp er nu toch uit lag hebben we hem meteen uit gedeukt.

image

De grill vind ik persoonlijk ook minder mooi, dus waarschijnlijk wordt ook die vervangen door die van de 146. Wanneer hij APK gekeurd is kunnen ook de leuke onderdelen erop, zoals het sport stuurtje en de TI stoelen & bank.